carrière in testen, levensfase, Eager, InQuisitive, BQA

Gun jij jezelf een spannende carrière in testen?

Element_G_grijs

Levensfase

Kom je bij ons werken, dan kies je voor Eager, InQuisitive of BQA. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het best presteert in een passende omgeving. Dat kan op verschillende momenten in je carrière anders zijn. Daarom hebben wij ons organisatiemodel gebaseerd op levensfases. Dat zie je terug in arbeidsvoorwaarden, opleidingen, mobiliteitsoplossingen en sociale activiteiten rondom het werk. Een levensfase heeft niet per definitie met leeftijd te maken, maar meer met hoe jij op dat moment in het leven staat. Geef jouw carrière in testen een boost.

Fantastische professionals

Bij de most Awesome company in testing horen fantastische mensen. Professionals die weten waar ze voor staan, die nieuwsgierig zijn en bereid zijn om zich te blijven ontwikkelen. Zowel in hun vak als persoonlijk. Wij zijn er dan ook erg trots op dat we uitstekende mensen aan ons weten te binden. In onze groeiambitie staat kwaliteit voorop. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s mits ze ons team kunnen verrijken.

Direct solliciteren

Ben je zo enthousiast geworden dat je je interesse direct kenbaar wilt maken? Dat kan natuurlijk. Je kunt ons een motivatie met CV óf link naar LinkedIn sturen. In jouw motivatie willen we graag een antwoord op de vragen:

  • Hoe zie je jouw rol als testprofessional in de toekomst?
  • Hoe kunnen wij je helpen om jouw ambitie waar te maken?
  • Bij welke van onze drie bedrijven zou jij willen werken en waarom denk je dat jij daar het best past?
Stuur je motivatie en CV