Per 1 maart 2019 komt Bernd Beersma de Quality Time Group versterken. Met de komst van Bernd haalt de Quality Time Group een autoriteit op het gebied van testautomatisering binnen.

Inspelen op de toekomst

‘De markt verandert continue. Dat vraagt flexibiliteit van onze opdrachtgevers en van ons.’ zegt Gerben Braakman van QTG. ‘Wij helpen onze opdrachtgevers met kwaliteits-, test- en agile vraagstukken in veranderende omgevingen. Dat doen we goed, maar we willen meer. We merken dat de vraag naar (test)automatisering binnen software development steeds groter wordt. Dat is ook waar we potentieel voor de komende jaren zien. Met Bernd Beersma aan boord verwachten we onze opdrachtgevers nog beter te kunnen helpen. Bijvoorbeeld door geautomatiseerde testen binnen CI/CD voor hen in te richten en op basis van afspraken actueel te houden.

Bernd Beersma

Bernd heeft vele jaren ervaring in testautomatisering. In Nederland, maar ook in het buitenland, helpt hij agile organisaties met het inrichten en verbeteren van (geautomatiseerd) testen. Zijn kennis en ervaring gaat hij vanaf 1 maart inzetten voor Quality Time Group. Bernd gaat ervoor zorgen dat het kennisniveau van de medewerkers van Eager, InQuisitive en BQA op het gebied van testautomatisering verbetert. Daarnaast coacht hij medewerkers en wordt ingezet als consultant. Bernd is één van de initiatiefnemers van Test Automation Day. Het event voor testautomatisering.

“Ik ken de overige partners en een groot deel van de collega’s bij QTG al uit het veld en heb met velen al samengewerkt in het verleden. De kans om deel uit te gaan maken van de QTG voelt dan ook als een hereniging. Ik kijk er naar uit om mijn kennis te mogen delen met de collega’s en om samen met hen vernieuwende en innovatieve oplossingen te bedenken om onze klanten nog beter te bedienen” aldus Bernd.

Delen
Share with your friends:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *