Cool! Dat was het eindresultaat, maar ook zeker het water van de Eem in september. Op 3 september verscheen een groep van 40 geoefende en minder geoefende sporters, in prachtige rode pakjes, aan de start van de Keistadtriathlon in Amersfoort. Opdrachtgevers, collega’s, vrienden, familie en bekenden gingen de uitdaging aan en bestormden in teams van drie het parcours. Iedereen moest 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen én 5 kilometer hardlopen. Voor sommigen een eitje, voor anderen een uitdaging. Quality Time Group zorgde voor een uitstekende voorbereiding, met clinics vol tips en trucs van topsporters. Leren, grenzen verleggen, sportief bezig zijn en geld bijeenbrengen voor Habitat daar gingen we voor. Het resultaat? Ruim € 6300,- voor het goede doel en iedereen heeft de finish gehaald. 😉

Ook in 2018 doen we weer mee met hopelijk een flink aantal teams. Heb je interesse en wil je ook een sportieve bijdrage leveren?

Bel dan met Christiaan Bouwmeester (06 25007600) of stuur een berichtje via het contactformulier met als onderwerpregel ‘Triathlon’. Christiaan kan je gelijk meer vertellen over het goede doel van dit jaar.

Delen
Share with your friends:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *