Het doel? Met een flinke club mensen in actie komen voor energie! In 2017 verschenen we met ongeveer 40 deelnemers aan de start van de 1/8 Keistad-triathlon in Amersfoort. Samen brachten we ruim € 6500 bij elkaar voor het goede doel. Dat gaan we dit jaar weer doen …. maar dan meer en beter! Meer sporters + meer sponsoren = meer geld voor de Energiebank Nederland. Want dat is ons goede doel voor dit jaar. We hopen op zondag 2 september 2018 met 100 betrokken sporters aan de start te verschijnen en de finish te halen.

Kom jij ook in actie?

Een mooie uitdaging toch? 500 meter zwemmen in de Eem, 20 kilometer fietsen in het buitengebied en 5 kilometer hardlopen door het centrum. De bedoeling is dat je alle onderdelen volbrengt. Je kunt je als team inschrijven, maar individueel meedoen mag natuurlijk ook. Wat wij van je vragen is dat je je voor je deelname laat sponsoren door mensen uit je omgeving. Een richtbedrag is ongeveer € 100,= per persoon. Dat moet een eitje zijn ;-). Wat je ervoor terug krijgt? Energie, een betere gezondheid en een TOPdag!

Niet normaal

Het is toch niet normaal dat in een welvarend land als dat van ons 750.000 gezinnen hun energierekening niet kunnen betalen? Lukt het om 100 personen € 100,= per persoon bij elkaar te laten sponsoren, dan kunnen we € 10.000,= overmaken aan De Energiebank. Fantastisch, want dat betekent dat er minder mensen in de kou blijven staan. De Energiebank helpt huishoudens in energienood, om hun energierekening blijvend te kunnen verlagen. Ze doen dat op een duurzame manier door voorlichting te geven en energiebesparende middelen uit te delen. Bewustwording staat centraal in de hulpverlening. Daarnaast ontvangen de bij de Energiebank aangemelde gezinnen een korting op hun energierekening.

Ambitie

De Energiebank gaat voor een duurzame oplossing. Door bewustwording en slim gebruik van kennis, kunde en middelen in te zetten een verandering van mindset nastreven. Mooi is ook de ambitie om zelf duurzame energie op te wekken door een zonnepark aan te leggen. Ambitie hebben en initiatief nemen, daar houden we van. Daarom ondersteunen en stimuleren we dat graag en willen we graag iedereen om ons heen activeren om te proberen een steentje bij te dragen aan het behalen van de ambitie. Wij hopen dat je met ons meedoet en in actie komt voor energie.

Duurzaam, sociaal en betrokken

Quality Time Group (Eager, InQuisitive en BQA) sponsort de startgelden, faciliteert in de voorbereiding door een aantal clinics door en voor toppers te organiseren én zorgt er op de dag zelf voor dat het superleuk en gezellig wordt. Onze kantoorruimte in Amersfoort ligt aan het parcours en gebruiken we dan ook als uitvalsbasis. Voor het geval je het je afvraagt waarom we dit doen. Nou, vooral omdat we het leuk vinden. We vinden het belangrijk om samen te werken, sociaal betrokken te zijn en bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het feit dat InQuisitive sponsor is van het triathlonteam van Fusion speelt natuurlijk ook mee.

Dus wil je in actie komen? Ga in training en doe mee.

Lees meer over de actie op www.geefeenkans.nu. Op de site kun je je ook aanmelden.

Aanmelden

 

Delen
Share with your friends:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *